Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві мотоцикл збив жінку: потерпіла в лікарні, водій втік (ФОТО)

В Мукачеві мотоцикл збив жінку: потерпіла в лікарні, водій втік (ФОТО)
Правоохоронцям вдалося знайти втікача, розпочато кримінальне провадження.

Увечері 2 травня в поліцію Мукачева надійшло повідомлення про автопригоду в райцентрі. Як встановили правоохоронці, на вулиці Київській в Мукачеві спортивний мотоцикл збив жінку, яка переходила дорогу. Водій мотоцикла втік з місця пригоди, а 42-річна потерпіла була доставлена в лікарню. Медики діагностували в жінки струс головного мозку, травми голови, грудної клітки та ноги.

Для розшуку і затримання винуватця ДТП поліція ввела в дію план «Прехват». Невдовзі до правоохоронців підійшов 32-річний мукачівець і зізнався, що це він скоїв наїзд. Як розповів молодий чоловік, він їхав на мотоциклі «Апрілія» вулицею Київською, дорогу переходили дві жінки, яких він не помітив, бо був засліплений світлом зустрічного автомобіля, і зачепив одну з них.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Мотоцикл затримано на спецмайданчик. Експертиза засвідчила, що водій був тверезий. Обставини автопригоди з’ясовують слідчі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Мукачеві мотоцикл збив жінку: потерпіла в лікарні, водій втік (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: