Вхiд на сайт
Авторизацiя

Свята на Закарпатті: за добу поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв

Свята на Закарпатті: за добу поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв


В Іршавському, Мукачівському, Тячівському, Хустському та Берегівському районах правоохоронці склали 6 адміністративних протоколів за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

1 травня поблизу пункту пропуску Велика Копаня Хустського району правоохоронці зупинили водія автомобіля «Мercedes Benz». Причиною зупинки було порушення вимоги дорожньої розмітки. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення водій відмовився. У присутності свідків на нього було складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані та відсутність посвідчення водія.

За відсутність номерних знаків транспортного засобу було зупинено 38-річного водія мопеда у селі Тересва Тячівського району. У водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Освідчення на драгері показало рівень алкоголю в крові 1,45 проміле. Крім того, чоловік керував незареєстрованим транспортним засобом та не мав посвідчення водія. У результаті правоохоронцями складено відповідні адмінпротоколи.

Два випадки керування у нетверезому стані були зафіксовані працівниками поліції в Мукачівському районі. У селі Кольчино водій «Renault» був зупинений, оскільки під час руху на автомобілі не освітлювався номерний знак. За підозрою керування у нетверезому стані чоловік пройшов медекспертизу, яка підтвердила наявність алкоголю в крові.

Крім того, адмінпротоколи за статтями 130 та 124 КУпАП поліцейські склали на водія «Opel Astra» у селі Страбичово Мукачівського району. Будучи на підпитку, рухаючись у попутньому напрямку з трактором, водій «Opel Astra» не впорався з керуванням та спричинив удар по кузову трактора. Обидва водії були освідчені. За результатами медекспертизи в Мукачівській районній лікарні, водій трактора – тверезий. Проте на нього теж було складено протокол — за відсутність страховки на належний йому транспорт.

У селі Великі Береги, що на Берегівщині, для попередження про несправність переднього правого світлового пристрою був зупинений водій ВАЗ 2101. Під час спілкування з правоохоронцями у нього були виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Освідчення на рівень алкоголю в крові показало позитивний результат. Відповідно на чоловіка було складено два адмінпротоколи — за керування транспортом у нетверезому стані та за відсутність прав на керування авто.

НЕодноразово за рік за керування у нетверезому стані правоохоронці зупинили 21-річного жителя села Вільхівка, що на Іршавщині. Під часу повороту на одній з вулиць Іршави водій «Nissan Almera» не повідомив про свій маневр інших учасників руху, за що й був зупинений правоохоронцями. Водій був нетверезим, та на прохання поліцейських пройти освідчення, чоловік повівся агресивно і погрожував правоохоронцям фізичною розправою. Відповідно, крім адмінпртоколу за частиною 3 статті 130 КУпАП, на нього було складено адмінпротоколи за статтею 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: