Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці стали багатшими: опубліковано обнадійливі цифри

Українці стали багатшими: опубліковано обнадійливі цифри
Середня заробітна плата в Україні обігнала по зростанню прогнозний індекс споживчих цін. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-служба відомства.

“При збільшенні індексу споживчих цін у січні-лютому 2017 року порівняно з відповідним періодом 2016 року на 13,9% зростання середньої заробітної плати склало 136,8%. У січні-лютому 2017 року реальна заробітна плата відносно відповідного періоду 2016 року збільшилася на 19,7%”, — розповів він.

За словами Реви, протягом минулого і поточного року також забезпечено зростання соціальних стандартів великими темпами порівняно з індексом інфляції.

Так, у 2016 році таке підвищення склало 16,1%, в той час як зростання споживчих цін склало 12,4%. У 2017 році буде забезпечено підвищення соціальних стандартів на 10,1%.

“Така стійка тенденція зростання соціальних стандартів забезпечує поетапне зростання реальних доходів населення та відновлення його купівельної спроможності”, — підкреслив чиновник.

Українці стали багатшими: опубліковано обнадійливі цифри

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: