Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напад на станцію швидкої допомоги у Закарпатті: у поліції розповіли подробиці

Напад на станцію швидкої допомоги у Закарпатті: у поліції розповіли подробиці


Сьогодні, 1 травня, о 2 годині до поліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що двоє невідомих осіб виламали двері станції та побили його.

Слідчо-оперативна група встановила, що до нападу причетні двоє жителів Берегова. Чоловіків правоохоронці одразу розшукали, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. 33-річний та 37-річний берегівчани пояснили свою поведінку тим, що на станції їм відмовили у виїзді швидкої допомоги та запропонували самостійно добратися до медиків, скориставшись послугами таксі.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство, вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: