Вхiд на сайт
Авторизацiя

На виборах у Закарпатті зафіксовані порушення: активісти опублікували ВІДЕО

На виборах у Закарпатті зафіксовані порушення: активісти опублікували ВІДЕО


Сьогодні, у закарпатському селі Велика Копаня, проходять позачергові вибори сільського голови за цю посаду борються п’ять кандидатів само висуванців. Як повідомляють місцеві активісти вибори проходять із порушенням - на обох виборчих дільницях відсутня інформація про кандидатів, виборці один у одного перепитують, хто йде на вибори. Члени ДВК пояснити відсутніть інформації не могли, а посилались на те, що в селі всі знають хто йде кандидатом та проводилася передвиборча агітація.



Також спостерігачі ОПОРИ зафіксували, що на дільниці №210379, що у селі Зарічево, для голосування виборців за місцем їх проживання відправилося двоє, а не троє членів ДВК.

У цьому факті вбачаються ознаки порушення частини 9 статті 78 Закону України «Про місцеві вибори». Згідно із Законом, голосування виборців за місцем їх перебування організовують не менш як три члени дільничної виборчої комісії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: