Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: загинули двоє українських військовослужбовців

Доба в АТО: загинули двоє українських військовослужбовців

За минулу добу, 29 квітня, російсько-окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників. Двоє українських воїнів загинули, ще четверо військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

На Приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики били по захисниках Красногорівки. З мінометів калібру 120-мм та гранатометів обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького. Позиції поблизу Березового російсько-окупаційні війська накривали вогнем 82-міліметрових мінометів, а в районі Гнутового – автоматичних гранатометів та кулеметів великих калібрів.

Озброєння БМП, протитанкові гранатомети та кулемети великих калібрів застосовували під Водяним та Марїнкою, а стрілецьку зброю – поруч Широкиного. З озброєння БТР та гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах під Чермаликом, а з озброєння БМП та кулеметів великих калібрів обстрілювали морських піхотинців поруч Павлополя.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по позиціях в районі Авдіївки. Оборонців Верхньоторецького обстрілювали з гранатометів та 82 мм мінометів, а захисників шахти Бутівка з великокаліберних кулеметів. Позиції ЗСУ в районі населеного пункту Зайцеве обстріляли з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу шахти Бутівка та Авдіївки діяли ворожі снайпери.

У зведенні також повідомляється, що на Луганському напрямку, вогнем артилерії калібру 122-мм, мінометів 120-мм та 82-мм калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів підрозділи російсько-окупаційних військ накривали позиції поблизу населеного пункту Новотошківське. По опорних пунктах під Кримським бойовики застосовували артилерію калібром 122-мм, гранатомети та 82-міліметрові міномети.

По захисниках населеного пункту Старий Айдар гатили зі 120-міліметрових мінометів, а по оборонцях Новоолександрівки – з протитанкового ракетного комплексу. Гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів бойовики застосували під Новозванівкою. З кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї били по позиціях поруч населеного пункту Жовте.

Зазначається, що в окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: