Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська кіберполіція вичислила 26-річного інтернет-шахрая

Закарпатська кіберполіція вичислила  26-річного інтернет-шахраяЗакарпатська кіберполіція вичислила 26-річного інтернет-шахрая з селища Чинадієво, жертвою якого стала мешканка Івано-Франківська. Потерпіла перерахувала кошти за неіснуючі каструлі. Чинадіївцю вже оголошено про підозру, слідство триває

Жінка розповіла поліції про те, що на сторінці мережі «Facebook» вона знайшла оголошення про продаж столових каструль вартістю 1150 гривень. Сконтактувавши з продавцем, і отримавши номер його картки, вона відправила відповідну суму на вказаний банківський рахунок. Після того, як жінка переказала гроші, шахрай видалив свою сторінку.

В ході розслідування справи слідчим спільно з працівниками кіберполіції Карпатського управління встановили, що жінку ошукав 26-річний мешканець селища Чинадієво Мукачівського району. Поліція встановила, що вказаний чинадієвцем банківський рахунок належить жителю міста Рівне, у якого закарпатський шахрай замовив кросівки.

Чоловікові вже вручено повідомлення про підозру за фактом шахрайства, вчиненого шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, що передбачено ч. 3 ст.190 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: