Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські оперативники затримали вуличного грабіжника

Ужгородські оперативники затримали вуличного грабіжникаНа одній з вулиць Ужгорода грабіжник напав на 21-річного чоловіка, побив його та відібрав гаманець з грошима. За допомогою записів відеокамер поліцейські затримали підозрюваного протягом години

28 квітня о 14:11 до правоохоронців звернувся 21-річний ужгородець. Чоловік розповів, що на вулиці Белінського до нього підбіг чоловік, наніс йому удар по голові. Скориставшись тим, що потерпілий впав від запаморочення, грабіжник витяг з кишені куртки гаманець, в якому знаходилось 490 гривень, і втік в невідомому напрямку.

Ужгородські оперативники розпочали пошуки — і протягом години затримали підозрюваного — 32-річного раніше місцевого жителя. Встановити його особу допомогли записи з відеокамер, якими облаштовані будівлі магазинів поблизу місця пригоди.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської област


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: