Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двоє закарпатців вкрали та спалили чуже авто: опубліковані ФОТО

Двоє закарпатців вкрали та спалили чуже авто: опубліковані ФОТО
Правоохоронцям вдалося встановити особи викрадачів за допомогою службового собаки. Наразі порушники перебувають під домашнім арештом.

26 квітня, близько п'ятої години ранку до Воловецького відділення поліціі надійшло повідомлення від пожежників про загорання автомобіля марки «ВАЗ 2107» у селі Завадка Воловецького району, вогнем було знищено майже весь транспортний засіб.

Виїхавши на місце події слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції встановила, що автомобіль належить одному з товариств Закарпаття. Вже на місці поліція з'ясувала, що даний автомобіль вночі угнали у селі Лази, де він був припаркований під будинком одного з мешканців села.

Поліція Воловеччини почала ряд оперативно-розшукових заходів, щодо встановлення всіх обставин даної пригоди та осіб, які незаконно заволоділи транспортним засобом.

До пошуку викрадачів був задіяний і службовий собака, який взяв слід і привів правоохоронців до будинку одного з жителів села Лази. Пізніше, в ході розслідування, правоохоронці з'ясували, що це був один з викрадачів автомобіля. Було викрито і особу спільника.

Як з'ясували, правоохоронці місцеві мешканці села Лази віком 19 та 42 років вночі вирішили покататись на автомобілі, який був припаркований на узбіччі біля будинків одного з місцевих мешканців. Чоловіки розбили скло та відчинили автомобіль, після розібрали замок запалення з'єднали проводи та завели машину. Проїхавши кілька кілометрів, «ВАЗ 2107» почав займатись на ходу, чоловіки вискочили з нього і повтікали.

Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик Воловецького відділення поліціі. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 289 КК Украіни (незаконне заволодіння транспортним засобом). Обом чоловікам вже оголошено про підозру, суд обрав відносно них запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Двоє закарпатців вкрали та спалили чуже авто: опубліковані ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: