Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть сьогодні, 25 квітня, ужгородські комунальники

Що і де робитимуть сьогодні, 25 квітня, ужгородські комунальники
Сьогодні в Ужгороді обрізають сухі гілки та дерева, косять схили на набережних та влаштовують бордюри та плитку на Закарпатській.

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Високій, Філатова.

На Минайській (від «Осетії» до «Укртелекому») копають ями для нових опор вуличного освітлення, інформують у міськраді.

«УжАгромікс» сьогодні обрізає сухі гілки дерев на вулиці Оноківській №14, вирізає два сухі дерева на вулицях Минайській №16 та Будителів. Крім того, працівники підприємства косять схили на набережних Студентській, Незалежності.

Працівники комунального підприємства КШЕП прочищають зливову каналізацію на вулицях міста.

«АВЕ-Ужгород» займається покосами на вулиці Гойди та ліквідацією несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ на вулицях Дворжака, Козацькій, Сурікова, Сільвая, М. Божук, у провулку Університетському.

Працівнки фірми КБК продовжують влаштовувати бордюри та ФЕМ-плитку на вулиці Закарпатській, встановлювати бордюри на вулиці Антонівській. Ця ж фірма робить капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулиці Минайській № 3,5,7 (демонтаж теплокамер та бордюрів).

Працівники «СемБілдінгу» готують до поточного ремонту вулицю Доманинську, а також роблять поточний ремонт автостоянки біля «Осетії» на вулиці Минайській.

На вулиці Панькевича, 81 триває капітальний ремонт водопроводу та каналізації.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: