Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жахлива ДТП в Ужгороді: водій не помітив лежачого на дорозі чоловіка і переїхав його (ФОТО)

Жахлива ДТП в Ужгороді: водій не помітив лежачого на дорозі чоловіка і переїхав його (ФОТО)
Трагічний наїзд трапився на вулиці Грушевського. Потерпілий наразі в реанімації.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом наїзду автомобіля на людину в обласному центрі Закарпаття.

Учора, 23 квітня, близько першої години ночі в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими. Чоловік повідомив про те, що він скоїв на вул.Грушевського в Ужгороді наїзд на невідомого чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Встановлено, що на вул.Грушевського автомобіль «Лада-2115», за кермом якого перебував житель с.Розівка Ужгородського району, здійснив наїзд на 39-річного ужгородця, який лежав на проїжджій частині дороги. Водій не помітив чоловіка й не зумів уникнути наїзду.

Потерпілого з важкою травмою голови доставлено в реанімацію міської лікарні. Машину затримано на спецмайданчик поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: