Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені дослідили, коли краще приймати їжу під час занять спортом

Вчені дослідили, коли краще приймати їжу під час занять спортом
Британські вчені провели дослідження та з'ясували, коли слід приймати їжу – до чи після тренування.

Вчені з Університету Бата провели дослідження, в якому взяли участь 60 чоловіків з надмірною вагою. На першому етапі експерименту добровольці тренувалися протягом 60 хвилин на порожній шлунок, а на другому етапі – протягом двох годин після прийому їжі.

Під час дослідження науковці брали кров у людей, які не їли зовсім, які поїли та після тренувань, а також збирали зразки жирової тканини до і через годину після фізичних навантажень.

В кінці дослідження вони побачили істотні відмінності в експресії генів (процес, при якому спадкова інформація генів використовується для синтезу: білка або РНК) та в жировій тканині. Вчені побачили, що експресія генів PDK4 і HSL підвищувалася, коли люди займалися спортом на порожній шлунок, і знижувалася, коли вони тренувалися після прийому їжі.

У висновку фахівці зрозуміли, що під час тренування на порожній шлунок використовується жир, а не вуглеводи. Тому це вказує на те, що займаючись спортом на порожній шлунок, людина спалює набагато більше жиру.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: