Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Ужгородщини за кілька годин розкрила подвійну крадіжку з будинку

Поліція Ужгородщини за кілька годин розкрила подвійну крадіжку з будинкуСпівробітники Ужгородського районного відділення поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який обікрав помешкання сусідки два рази

Вчора, 23 квітня, біля опівночі до поліції звернулася жителька смт. Середнє та заявила про крадіжку. Жінка розповіла, що у неї зникли перстень, електрообігрівач, сковорода та розвідний ключ. При цьому заявниця розповіла правоохоронцям про те, що крадіжка відбулася орієнтовно в березні.

Поліція за кілька годин встановила чоловіка, який викрав речі. Ним виявився сусід потерпілої. Чоловік вже має дві судимості за крадіжки. Співробітники кримінальної поліції Ужгородщини з’ясували, що перстень викрадач забрав у день, коли приходив лагодити сусідці світло на горищі. В той день чоловік скориставшись моментом, коли жінка пішла в погріб, привласнив прикрасу. За кілька днів викрадач повернувся, проник в будинок та викрав інструментів на 2 тисячі гривень.

Поліція розпочала за даним фактом два кримінальні спровадження за ч.1 та ч.3 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка та крадіжка з проникненням. Вилучено речові докази. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: