Вхiд на сайт
Авторизацiя

На кордонах Закарпаття знову утворилися кілометрові черги (ВІДЕО)

На кордонах Закарпаття знову утворилися кілометрові черги (ВІДЕО)
Протягом сьогоднішнього дня, неділі 23 квітня, як і минулої доби, водії та пасажири стоять по 7-8 годин у кілометрових чергах поблизу кордону з ЄС.

Найбільше скупчення автомобілів – під КПП «Ужгород», де за минулу добу до ЄС пропустили близько 1800 осіб на 500 автомобілях – легкових і вантажних.



Водночас, навіть на малих КПП, які працюють не цілодобово, черги на в’їзд до ЄС з боку України сьогодні сягають близько 100 авто. До прикладу, на КПП «Косино», що на кордоні з Угорщиною.

Косино, кордон

Черги на кордоні з Угорщиною на виїзд з України, КПП "Косино" сьогодні

Опубликовано Mukachevo.net 23 апреля 2017 г.


На камерах відео-нагляду, які транслюють ситуацію на пунктах пропуску, видно, що черги з автомобілів – на усіх КПП в межах Закарпаття.

Цікаво, що серед причин черг називаються введення більш жорстких правил огляду з боку служб ЄС та наплив людей після свят, які повертаються в ЄС на заробітки, передає Mukachevo.net.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: