Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підрив авто ОБСЄ під Луганськом: В Місії розповіли подробиці інциденту

Підрив авто ОБСЄ під Луганськом: В Місії розповіли подробиці інциденту
У неділю, 23 квітня, біля Луганська на фугасі підірвався автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ. Автомобіль, за попередніми даними, в районі села Пришиб, в Слов'яносербському районі наїхав на фугас, встановлений невідомими на шляху прямування.

Внаслідок підриву автомобіля ОБСЄ на Луганщині загинув один член місії, ще двоє були поранені. Про це повідомляє прес-служба ОБСЄ в Facebook .

У Місії уточнили, що шестеро патрульних рухалися на двох броньованих транспортних засобах, коли стався вибух.

Постраждалі в результаті вибуху були госпіталізовані.

"СММ ОБСЄ може підтвердити, що патруль, який складався з 6 осіб патрульних і 2 броньованих транспортних засобів, постраждав у серйозному інциденті під час патрулювання в районі селища Пришиб на території, яка не контролюється урядом у Луганській області. У результаті цього інциденту один член патруля помер, двоє були доставлені в лікарню для подальшого обстеження", - йдеться в повідомленні.

Голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц заявляє про необхідність провести ретельне розслідування підриву автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: