Вхiд на сайт
Авторизацiя

Контрабанда, погоні та гучні затримання: на Закарпатті триває операція «Кордон-2017» (ФОТО)

Контрабанда, погоні та гучні затримання: на Закарпатті триває операція «Кордон-2017» (ФОТО)


Як уже повідомлялося, учора вночі на Закарпатті в ході спільної прикордонної операції «Кордон-2017» та обміну інформацією через контактний пункт «Захонь» угорські та українські прикордонники виявили невідому особу. Прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону терміново направився на вказаний напрямок та невдовзі за 50 метрів від лінії кордону затримав чоловіка у гідрокостюмі без жодних документів.

А вже ввечері цього ж дня в ході спільних заходів та взаємним обміном інформацією з прикордонниками Румунії прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону затримали за 25 метрів від кордону ще 2 громадян у гідрокостюмах з 6 ящиками сигарет. Документів при собі чоловіки не мали. В ході подальших пошуків на березі річки Тиса охоронці кордону виявили ще два пакунки сигарет у кількості 830 пачок. Також два ящики сигарет знайдено в ході пошукових заходів прикордонниками Румунії.

Контрабанда, погоні та гучні затримання: на Закарпатті триває операція «Кордон-2017» (ФОТО)


Тютюнові вироби у кількості майже 3 тисячі пачок без акцизних марок та затриманих осіб доставлено у відділ «Ділове» для проведення фільтраційно-перевірочних заходів та встановлення осіб правопорушників з метою складання адміністративних документів за ч.2 статті 204-1 КУпАП.

Крім того, у п’ятницю ввечері прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону в ході несення служби виявили за 100 метрів від кордону зупинку транспортного засобу, з якого вийшла група невідомих осіб та розпочали розвантажувати пакунки. Під час затримання невідомі особи кинули пакунки та повернулися до транспортного засобу, який на великій швидкості прослідував в напрямку н.п. Ділове. На місці прикордонний наряд виявив 8 пакунків тютюнових виробів.

Варто зазначити, що з початку 2017 року в ході оперативних заходів співробітники Держприкордонслужби, в тому числі із прикордонниками суміжних країн, у 13 випадках виявили використання гідрокостюмів 30 особами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: