Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті презентували порядок кредитування малого і середнього бізнесу

На Закарпатті презентували порядок кредитування малого і середнього бізнесу


У четвер, 20 квітня, у Закарпатській облдержадміністрації відбулося засідання за круглим столом з питань сприяння розвитку підприємництва. Під час заходу презентували порядок кредитування малого і середнього бізнесу Департамент економічного розвитку та торгівлі обласної державної адміністрації і представники 8 банків, серед яких і КОМІНВЕСТБАНК.

На сьогодні, малий та середній бізнес в Україні є потужною соціально-економічною силою, яка серед інших забезпечує роботою переважну більшість найманих працівників в економіці країни та забезпечує випуск більше половини продукції.
МСБ України зіштовхується із серйозною проблемою доступу до фінансово-кредитних ресурсів. Частка кредитів у капіталі МСБ становить лише 20% проти 60% у розвинених країнах.

Процес отримання кредиту в банку — процедура досить тривала і вимагає підготовки пакета документів, часу і міцних нервів.

Однак, як розповіла керівник відділу менеджменту та маркетингу Інна Воронич, до цього питання у КОМІНВЕСТБАНКУ особливий підхід:

«КОМІНВЕСТБАНК впровадив процедури кредитування, які дозволяють значно простіше одержати кредит для підприємців і підприємств у порівнянні зі стандартними процедурами для корпоративних клієнтів. Висока якість обслуговування клієнтів, швидкість прийняття рішень та індивідуальний підхід – відмінні риси нашого Банку, які дозволяють нам зберігати найвищі позиції на ринку банківських послуг»

На Закарпатті презентували порядок кредитування малого і середнього бізнесу



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: