Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція розшукує зниклого військовослужбовця (ФОТО)

Закарпатська поліція розшукує зниклого військовослужбовця (ФОТО)
Правоохоронці Мукачівського відділу поліції розшукують старшого солдата контрактної служби Максима Булку, який пішов з військової частини та не повернувся

Розшукуваний — старший солдат 25-річний Максим Булка, мешканець міста Кривий Ріг — служив за контрактом у військовій частині, що знаходиться у селі Павшино Мукачівського району.

Військовослужбовець у неділю, 9 квітня, пішов з частини і не повернувся, місце перебування його невідомо.

Закарпатська поліція розшукує зниклого військовослужбовця (ФОТО)


Чоловік зростом близько 185-190 см, худорлявий, волосся темне коротке, очі блакитні, ніс прямий. Максим Б. Був одягнений у чорний спортивний костюм та берці.

Усіх, кому щось відомо про місцезнаходження розшукуваного військовослужбовця, прохання повідомити до Мукачівського відділу поліції за адресою м. Мукачево, вул. Я. Мудрого, 8 або за номером телефону 0313122332, "102" .


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: