Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подробиці ДТП на Міжгірщині: закарпатець збив велосипедиста і втік, той у важкому стані (ФОТО)

Подробиці ДТП на Міжгірщині: закарпатець збив велосипедиста і втік, той у важкому стані (ФОТО)
Співробітники Міжгірського відділення поліції оперативно розшукали чоловіка, який наїхав на велосипедиста в селі Колочава та втік з місця аварії.

Вчора, 19 квітня, в поліцію з амбулаторії села Колочава надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим. Працівники поліції встановили, що аварія трапилася в селі Колочава на вулиці Центральній, де автомобіль «Mercedes Sprinter» наїхав на 57-річного місцевого мешканця та зник з місця пригоди. Потерпілий отримав численні травми та був доставлений в реанімаційне відділення районної лікарні. Чоловік перебуває у важкому стані.

На території району поліція ввела план «Перехват» та розшукала водія, який допустив зіткнення, ще до того, як він встиг доїхати додому. Ним виявився 43-річний житель Колочави. Чоловіка освідчено, у нього виявлено 1,04 проміле алкоголю в крові.

За даним фактом поліція розпочинає кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, які заподіяли тяжке тілесне ушкодження. «Mercedes Sprinter» доставлений на спецмайданчик Міжгірського відділення поліції.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо водія, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Подробиці ДТП на Міжгірщині: закарпатець збив велосипедиста і втік, той у важкому стані (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: