Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спритні покупці вкрали у продавця магазину на Свалявщині більше сотні доларів

Спритні покупці вкрали у продавця магазину на Свалявщині більше сотні доларів
Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє про те, що вдалося затримати злодійку, яка викрала кошти у продавця магазину в селі Дусино на Свалявщині.

У поліцію Сваляви звернувся із заявою власник магазину в селі Дусино. Заявник повідомив про те, що у його дружини, котра працює в їхньому магазині, невідомі особи викрали 120 доларів і 250 гривень.

Коли в село прибули працівники поліції, потерпіла розповіла їм про те, що в їх магазин заходили невідомі чоловік і жінка. Вони купували товар, за яким жінка виходила у підсобку. Розрахувавшись за куплене, незнайомці пішли. За деякий час жінка згадала про залишений на прилавку гаманець, глянула в нього і виявила, що в неї зникли гроші. За описом потерпілої, патрульна поліція швидко виявила автомобіль підозрюваних.

Як з’ясувалося, крадіжку грошей з гаманця скоїла 35-річна мукачівка, яка вже має судимість за аналогічний злочин. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). В ході досудового розслідування перевірятиметься причетність фігурантки справи до скоєння аналогічних злочинів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: