Вхiд на сайт
Авторизацiя

На концерти київського Євробачення продали 80% квитків

Як зазначили організатори, 6,65 тис. квитків були зарезервовані для офіційних партнерів конкурсу і не з'явиться в продажу

На концерти київського Євробачення продали 80% квитків


На концерти пісенного конкурсу Євробачення-2017, який пройде в Києві, продано 80% квитків. Про це заявив заступник директора Національної суспільної телерадіокомпанії України Павло Грицак, повідомляє прес-служба організаторів конкурсу.

Зокрема, за даними Грицака, станом на 4 квітня було продано 26,9 тис. квитків загальною вартістю 36 млн грн. Це число становить 80% від кількості квитків, які передбачається продати.

При цьому Грицак підкреслив, що 6,65 тис. квитків були зарезервовані для офіційних партнерів конкурсу і не з'явиться у продажу.

Як зазначається, 10 квітня, у продажу з'явилася остання хвиля квитків, в тому числі і для фінального шоу.

Нагадаємо, Євробачення-2017 відбудеться в Києві на початку травня. Фінал пісенного конкурсу заплановано на 13 травня. Україну представлятиме рок-група О. Torvald, яка виступатиме одразу у фіналі конкурсу, минаючи півфінальну стадію. Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.

Раніше повідомлялося, що всього на пісенний конкурс у Києві підготували 70 тис. квитків.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: