Вхiд на сайт
Авторизацiя

За свята закарпатські поліцейські затримали 11 нетверезих водіїв

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано впродовж свят в Іршавському, Рахівському, Тячівському, Берегівському, Перечинському та Воловецькому районах

За свята закарпатські поліцейські затримали 11 нетверезих водіїв


Відразу чотири адмінпротоколи на нетверезих водіїв склали за святкові дні, 17 і 18 квітня, іршавські поліцейські. У селі Собатино працівники поліції зупинили ВАЗ-2106, який створював на дорозі аварійну ситуацію. 37-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього засвідчили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника було складено відповідний адмінпротокол, посвідчення водія вилучили, а сам автомобіль забрав під розписку родич водія.

Близько 2-ої години ночі в селі Осій сталася ДТП. Автомобіль «Оpеl Оmеgа» злетів із дороги в кювет. Водій автомобіля, що потрапив у ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили.

В селі Ільниця наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-21099 за порушення правил дорожнього руху. Водій не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, на правопорушника в присутності двох свідків склали відповідні адмінпротоколи. Машину забрав під розписку родич водія.

Четвертий нетверезий водій скоїв ДТП на вул. Шевченка в Іршаві. Джип «ВMW» зачепив під час руху ВАЗ-2105. За кермом іномарки перебував 38-річний житель Виноградівського району. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, а водійського посвідчення не мав. Від медосвідчення водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Машину передали під розписку дружині водія.

За свята закарпатські поліцейські затримали 11 нетверезих водіїв

На спецпосту поліції в селі Велика Копаня Виноградівського району правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2105, щодо якого спрацювала система відеоконтролю. Як з’ясувалося, авто перебувало у розшуку Державною виконавчою службою. За кермом перебував 45-річний житель Мукачева. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення у лікарні відмовився. Водійське посвідчення у нього вилучили, машину затримали на спецмайданчик.

У Тячеві близько опівночі поліцейські зупинили автомобіль «Меrсedes», на якому не горів вказівник поворота. 20-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Посвідчення у нього вилучили, автомобіль передали під розписку родичу правопорушника.

Два нетверезі водії попалися рахівським ГШР-івцям. В селі Луг правоохоронці зупинили мотоцикл «Мінськ», який не мав реєстраційного номера. За кермом перебував 28-річний житель сусіднього села. Алкогольне сп’яніння водія підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні. Водійське посвідчення і транспортний засіб у правопорушника вилучили.

Другий нетверезий водій був затриманий в селі Богдан. Там автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 20-річного місцевого жителя зіткнувся з іншим автомобілем, який був припаркований на узбіччі дороги. В лікарні підтвердилося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали два протоколи: за керування у стані сп’яніння та без посвідчення водія.

У Перечині на вул.Ужгородській вночі наряд ГШР зупинив джип «Rоvеr» з несправними освітлювальними габаритами. За кермом перебував 25-річний житель Великого Березного. Алкотестер «Драгер» засвідчив у нього 2,68 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили. Машину забрав під розписку тверезий водій.

У Берегові на перехресті зіткнулися автомобілі «Fоrd Fосus» і ВАЗ-2103. Коли на місце події прибув наряд ГШР, то з’ясувалося, що 36-річний водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння. попадається він уже вдруге за цей рік. Від освідчення чоловік відмовився, про що в присутності свідків склали відповідний адніпротокол. Інший протокол склали за те, що водій не мав документів на право керування. Машину затримали на штрафмайданчик.

Воловецькі поліцейські зупинили в селі Гукливий мотоцикл без номерів, водій якого не мав захисного шолома. Посвідчення в нього також не було, у лікарні засвідчили 2,4 проміле алкоголю. Мотоцикл затримали на штрафмайданчик.

Щодо усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: