Вхiд на сайт
Авторизацiя

В українських сховищах збільшилися запаси газу

В українських сховищах збільшилися запаси газу
Запаси газу в ПСГ України за тиждень незначно збільшилися - до 8,33 млрд кубометрів. Запаси природного газу в українських підземних сховищах газу (ПСГ) з 8 по 16 квітня зросли на 0,3%, або на 22 млн куб. м, - до 8,329 млрд куб. м з 8,307 млрд куб. м.

Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи України держкомпанії «Укртрансгаз». За даними компанії, 16 квітня зі сховищ відібрано 3,62 млн куб. м газу, а закачано – 13,81 млн куб. м.

Ще у вересні 2016 року уряд затвердив графік підготовки України до опалювального сезону, а також визначив обсяги запасів палива для забезпечення споживачів теплом і електроенергією. В опалювальний сезон 2016-2017 років Україна увійшла з запасами газу на рівні 14,7 млрд куб. м.

11 березня «Укртрансгаз» повідомив, що Україна припинила відбір газу зі сховищ і почала його закачування в режимі 4,5 млн куб. м на добу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: