Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як їсти, щоб отримати від продуктів максимум користі

Вчені провели досліження та з'ясували, як потрібно їсти, аби отримувати максимум користі від їжі та поліпшити травлення.

Як їсти, щоб отримати від продуктів максимум користі


Як заявили спеціалісти, щоб спалювати більше калорій їжу потрібно жувати якомого повільніше. Повільне і ретельне пережовування їжі стимулює травлення і збільшує швидкість, з якою організм спалює калорії.

Про це йдеться в науковій роботі, опублікованій в науковому журналі American Journal of Clinical Nutrition. До того ж, повільне вживання їжі знижує ризик переїдання та таким чином ви можете контролювати голод.

Погано пережована їжа, потрапляючи в шлунок, створює проблеми для травлення, в результаті чого процес засвоєння їжі порушується, збільшуючи індекс маси тіла. У свою чергу, повільне поглинання їжі дозволяє легше визначити момент насичення і уникнути переїдання, з-за якого в організм надходить їжі значно більше, ніж йому потрібно.

Вчені також вважають, що не варто під час їжі відволікати себе смартфонами, газетами та журналами, а повністю зосередитись на процесі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: