Вхiд на сайт
Авторизацiя

У 2017 домашня паска подорожчала більш, ніж на 35% (інфографіка)

У 2017 домашня паска подорожчала більш, ніж на 35% (інфографіка)


Міністерство економічного розвитку і торгівлі заявляє про подорожчання домашньої паски на 35,3% у 2017 році порівняно з 2016 роком.

Міністерство дослідило динаміку вартості випічки паски у 2017 році порівняно з 2016 роком.

"Під час дослідження ми виявили, що випічка в домашніх умовах буде коштувати 29,81 гривні, що на 35,3% дорожче, ніж у 2016 році. Ціни майже на всі інгредієнти зросли. Найбільше, на 34%, подорожчало вершкове масло. Воно ж найбільше вплинуло на зростання кінцевої вартості паски, оскільки частка вершкового масла становить близько 30%", - наголошується в повідомленні міністерства.

У той же час згідно з інформацією Мінекономіки, кілограм цукрової пудри коштує 40 гривень вже три роки.

Мінекономіки підкреслює, що всі розрахунки - приблизні, вчинені на основі моніторингу Державної служби статистики цін на соціально значущі товари та експертної оцінки міністерства.

У 2017 домашня паска подорожчала більш, ніж на 35% (інфографіка)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: