Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шахрай-ужгородець за допомогою Інтернету обдурював жителів інших областей

Працівники відділу протидії кіберзлочинності в Закарпатській області вирахували й затримали ужгородця, який продавав через Інтернет неіснуючі товари

Шахрай-ужгородець за допомогою Інтернету обдурював жителів інших областей


У поліцію Закарпаття, зокрема до працівників відділу протидії кіберзлочинності в Закарпатській області, звернулися із заявами жителі Тернополя та Харкова. Обидва вони стали жертвами невідомого шахрая, який продавав через мережу Інтернет неіснуючі промислові товари. В такий спосіб харків’янин втратив 1205 гривень, а тернополянин – 489 гривень.

Розшуком шахрая зайнялись працівники обласного відділу протидії кіберзлочинності. Вони встановили особу й затримали 19-річного жителя Ужгорода, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

За даним фактом поліція розпочала досудове розслідування за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки). Фігуранту справи загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Слідчі перевірятимуть причетність ужгородця до скоєння інших аналогічних злочинів.

Це вже четвертий Інтернет-шахрай, якого викрила за цей рік закарпатська кіберполіція.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: