Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві чоловік накрав будматеріалів на 14 тисяч гривень (ФОТО)

Кримінальна поліція затримала мукачівця, який скоїв крадіжку будматеріалів на 14 тисяч гривень. Крадене частково вилучено та повернуто потерпілому, слідство у даній справі триває

В Мукачеві чоловік накрав будматеріалів на 14 тисяч гривень (ФОТО)


До поліції Мукачівського відділу з заявою про крадіжку звернувся директор підприємства. Чоловік повідомив, що невідомі викрали з території складського приміщення, що знаходиться по вулиці Івана Франка 80 упаковок мінеральної вати, завдавши збитків підприємству майже на 14 тисяч гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний раніше судимий 25-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з’ясували, що він вночі переліз через паркан на територію складу звідки викрав 80 упаковок мінвати, з них половину чоловік продав знайому, а решту сховав у кущах. Поліція вилучила решту упаковок та повернула власнику.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція даної статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до шести років, інформують у поліції Закарпаття.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: