Вхiд на сайт
Авторизацiя

Якою буде погода на Закарпатті у Великодні свята

Якою буде погода на Закарпатті у Великодні свята


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 14 квітня очікується: хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі в горах подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці в горах місцями на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-3°. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 8-13° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 1-6° тепла.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 11-13° тепла.

Субота, 15 квітня: хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці в горах подекуди на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-3°. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 12-17° тепла, в горах місцями вночі 0-3° морозу, вдень 2-7° тепла.

Неділя, 16 квітня: хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°, в горах подекуди 3-8° тепла.

Понеділок, 17 квітня: місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 7-12° тепла, в горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: