Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пограбували чоловіка просто серед вулиці

В Ужгороді пограбували чоловіка просто серед вулиці
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили особу та затримали чоловіка, який відібрав телефон в жителя обласного центру Закарпаття

Вчора, 12 квітня, ввечері до поліції звернувся ужгородець та повідомив, що його пограбували. Чоловік розповів, що невідомий на вулиці Льва Толстого відкрито вирвав з його рук мобільний телефон. Суму збитку оцінено в 1200 гривень. Співробітники поліції з’ясували, що грабіжник був візуально знайомий потерпілому та попросив спочатку телефон, щоб подзвонити, а потім відібрав його силою та втік.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу оперативно встановили особу підозрюваного та розшукали його. Правоохоронці з’ясували, що телефон у чоловіка відібрав 30-річний ужгородець. Речовий доказ поліція вилучила. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Поліція вбачає в діях підозрюваного ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: