Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Uzhgorod Tour Open»: в обласному центрі Закарпаття відбудуться змагання з маунтенбайку

«Uzhgorod Tour Open»: в обласному центрі Закарпаття відбудуться змагання з маунтенбайку
Комплексний велозахід «Uzhgorod Tour Open» проведуть в Ужгороді 6-7 травня у рамках "Сакура Фесту". Про це інформує прес-служба міської ради.

Як розповів керівник велоклубу "Лідер" Микола Щадей, організатор "Uzhgorod Tour Open", відбудуться, зокрема, змагання з маунтенбайку серед чоловіків та жінок – і досвідчених, і початківців. Передбачено призовий фонд у розмірі 20 тисяч гривень для учасників, що посядуть 1-6 місця.

У суботу, 6 травня, пройде велозаїзд, який стартує з площі Театральної набережною Незалежності до підвісного мосту у Боздоському парку і назад. Для просто любителів кататися на велосипеді організують масовий велозаїзд містом, щоб привернути увагу до велосипедного руху, який все більше набирає обертів в Ужгороді, та можливості приєднання обласного центру Закарпаття (через Токай) до велосипедного маршруту, який пролягає через країни Європейського Союзу.

7 травня разом з організаторами "Майся фест" проведуть і дитячу велогонку «Тур де Уж» у Боздоському парку. Щоб якісно організувати велозахід, бажаючих взяти участь просять реєструватися завчасно.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: