Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловіка залишили без автомобіля

Громадянин України намагався ввезти в Україну Audi A4. Однак митники з'ясували, що документи на автівку підроблені.

На Закарпатті чоловіка залишили без автомобіля


На митному посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу ввезення на територію України автомобіля «Audi A4» із підробленими документами. Керував автомобілем із польською реєстрацією громадянин України.

Формою проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». До митного оформлення, як підставу для переміщення через митний кордон України транспортного засобу, громадянин надав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, паспорт для виїзду за кордон та доручення на право користування транспортним засобом 1996 року випуску, завірене печаткою та підписом польського нотаріуса.

В ході проведення митного контролю працівники митниці вивели автомобіль із «зеленого коридору» та направили в «червоний коридор».

При вивченні документів наданих для митного контролю у митників виникла підозра щодо автентичності доручення.

В результаті проведених управлінням протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС аналітично-пошукових заходів направлено запит до польського нотаріуса. Відтак отримано відповідь в якій зазначено, що доручення є підробленим.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України транспортного засобу з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу, як підставу для його переміщення підроблених документів. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобіль вартістю 1500 Євро вилучено, повідомляє ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: