Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті спіймали 6 нетверезих кермувальників

Поліція зафіксувала факти водіння в нетверезому стані в Тячівському, Мукачівському, Іршавському та Перечинському районах

За добу на Закарпатті спіймали 6 нетверезих кермувальників


Відразу трьох водіїв напідпитку спіймали працівники поліції за минулу добу на Тячівщині. У Солотвино поліцейські зупинили мопед, так як водій не мав захисного шолома. Правоохоронці встановили, що транспортний засіб незареєстрований, водій не мав документів на право керування і перебував в стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0,77 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, мопед вилучили.

В селі Грушево Тячівського району працівники поліції зупинили вантажний автомобіль «КаМАЗ» з несправними фарами. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол при свідках.

Третього нетверезого водія на Тячівщині правоохоронці освідчили в селі Калини. Поліція отримала виклик про автомобільну аварію, на місці події група швидкого реагування Дубівського відділення встановила, що «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації ударив припаркований ВАЗ-21114. Правоохоронці встановили, що водій «Оpеl» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,54 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи. Машину затримали на штрафмайданчик поліції.

У селі Дерцен Мукачівського району правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-21063 за те, що водій порушив вимогу дорожньої розмітки. Чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. При цьому чоловік визнав, що вживав вино і пиво. В присутності двох свідків на нього було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення у водія вилучили.

Група швидкого реагування Іршавщини в селі Вільхівка зупинила ВАЗ-2106 за те, що транспортний засіб рухався з несправною фарою. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося в районній лікарні, де у молодого чоловіка виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили посвідчення водія.

Перечинські правоохоронці зупинили в райцентрі ВАЗ-2101 через несправність фари автомобіля. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 1,03 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: