Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Вийшов з тризубом, щоб ніхто не смердів": Дорн в Росії "виправдався" за українську пісню і відрікся від допомоги АТО

"Вийшов з тризубом, щоб ніхто не смердів": Дорн в Росії "виправдався" за українську пісню і відрікся від допомоги АТО
Український співак Іван Дорн, які раніше вже був помічений у товаристві російських зірок – прихильників Путіна, остаточно розчарував своїх українських фанатів. Співак назвав війну на Сході України, в якій загинули тисячі людей, просто "сваркою", і заявив, що Україна з Росією скоро налагодять відносини.

Про це він розповів популярному російському журналісту Юрію Дудю. Фрагменти відео виставив український блогер Гліб Жайворонков на своїй сторінці в Facebook, передає Styler.rbc.ua.

Ivan Dorn
R.I.P.

Опубликовано Gleb Zhavoronkov 11 апреля 2017 г.


Іван Дорн пояснив російському ведучому, що він не допомагав АТО, а просто дав гроші постраждалим місцевим жителям від обстрілу в Маріуполі, а ось один з волонтерів розпорядився грошима по-своєму. "Гроші давались на цих самих... постраждалих в Маріуполі, коли стався обстріл. Але один з волонтерів вирішив розпорядитися грошима по-своєму і купив оптичні приціли", - виправдався співак.

Крім того, Дорн назвав війну на Донбасі "сваркою двох побратимів", коли відповів на питання про "підйом української музики".

"Коли сталася сварка двох побратимів, всі молодші брати сказали "ні" всьому від старшого брата, "хочемо все своє", – прокоментував своє розуміння конфлікту на сході України співак.

Також Дорн відповів на запитання ведучого стосовно свого виступу на Новій хвилі в юрмалі, в 2014 р. Тоді співак вийшов на сцену одягнений у футболку з українським тризубом, і заспівав пісню Скрябіна "Танець Пінгвіна". "Цей виступ називається не потрапити в халепу. Я подумав, що треба поїхати з українською піснею, щоб нести культуру. Я подумав, треба вийти з тризубом, щоб з приводу костюма ніхто не смердів", - виправдався за свій виступ Дорн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: