Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пограбували ломбард

Співробітники кримінальної поліції Ужгорода встановили особу та затримали чоловіка, який спільно зі своїм товаришем, відкрито викрав ноутбук із ломбарду в обласному центрі Закарпаття.

В Ужгороді пограбували ломбард


Один із грабіжників уже відбуває покарання за цей злочин, його спільника, 27-річного ужгородця також затримано, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Розшуканий уже має судимість за наркозлочин. Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу за грабіж.

Нагадаємо, що двоє ужгородців зайшли до місцевого ломбарду, стали розглядати ноутбук, вартістю 8764 гривні, а потім один із них сховав його під курткою і чоловіки втекли.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: