Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сервіс видачі закордонних паспортів знову не працює

Сервіс видачі закордонних паспортів знову не працює


Державне підприємство "Документ" знову припинило оформленням та видачу закордонних паспортів.

Про це повідомив прес-секретар сервісного центру "Документ" Володимир Поліщук в ефірі каналу "112 Україна" в неділю.
За його словами, оформлення та видача закордонних паспортів здійснюються лише підрозділом Державної міграційної служби.

"У зв'язку з тим, що СБУ проводяться зараз слідчі дії, в минулий четвер після обіду робота з оформлення та видачі закордонних паспортів ДП "Документ" (це наші центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс"), а також центрами надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях припинено. У п'ятницю до обіду ще вдалося якось поновити роботу, але все ж таки слідчі дії продовжуються, тому наразі керівництво Міграційної служби розмістило на своєму офіційному сайті інформацію про те, що поки що робота з видачі закордонних паспортів припинена", - сказав він.

Поліщук зазначив, що в Києві робота ДП "Документ" повинна відновитися у вівторок. Зараз спільно з управлінням спеціального зв'язку проводяться заходи щодо відновлення цієї роботи.

Після цього протягом тижня має бути відновлено видачу паспортів в інших регіонах.

"У вівторок є прогноз, що почнуть роботу центри надання адмінпослуг та центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" (у Києві – ред.), і до наступного вівторка запрацюють всі центри обслуговування громадян в Україні, яких у нас зараз 26. Звичайно, центри надання адмінпослуг також будуть працювати. Почнеться відновлення роботи з Києва, потім решта великих міст, де теж дуже великий попит на закордонні паспорти, і далі менші міста", - розповів Поліщук.

Він також зазначив, що у п'ятницю до обіду в центрі "Паспортний сервіс" на бульварі Тараса Шевченка в Києві було майже втричі більше людей, ніж зазвичай.

Як повідомлялося, у четвер Державне підприємство "Документ" повідомило про тимчасове призупинення роботи всіх своїх центрів "Паспортний сервіс", де здійснюється оформлення закордонних паспортів та ID-карток.

За словами прес-секретаря "Документу" Володимира Поліщука, в рамках кримінального провадження СБУ вилучила деяке обладнання комунікаційної компанії, яка забезпечує спецзв'язок.

У свою чергу речник СБУ Олену Гітлянську зазначила, що дії співробітників спецслужби "не могли призвести до блокування видачі біометричних паспортів".

Зранку п'ятниці ДП "Документ" у повному обсязі відновило свою роботу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: