Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 9-15 квітня: Левам не можна міняти місце роботи, а Рибам потрібно знайти спільну прибуткову справу з другою половинкою

Гороскоп на 9-15 квітня: Левам не можна міняти місце роботи, а Рибам потрібно знайти спільну прибуткову справу з другою половинкою


Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

ОВНИ. Завдяки колосальному життєдіяльності потенціалу, ви здатні ракетою злетіти в космос і вийти на правильну орбіту. Задовольняйте інтереси оточення, нікому не нашкодьте, позбавляйтеся від фінансової, сексуальної, психологічної залежності. Будьте дипломатами, у вас повинна бути відпрацьована власна тактика дій. Тоді героїчне форсування подій завершиться перемогою, але за сприяння давніх таємних покровителів в діловій команді.

Матеріальні запити – це основний стимул до роботи, працювати за копійки-не поважати себе. Ви гідні більшого. Домовляйтеся з роботодавцями по оплаті, втратите вдалий шанс – потім буде пізно.

У шлюбних пар дежавю, покайтеся перед благовірними в гріхах і ваш союз отримає нове дихання. Якщо страждаєте від дисгармонії в союзі – партнер не винен, насправді це шкодять мінуси вашого духовного світогляду.

ТЕЛЬЦІ. Ваше місце за кадром, там розгортаються основні кармічні події. Нікому нічого не нав'язуйте, пливіть за течією, тоді життєве судно причалить саме до потрібного берега. Самота – чудовий помічник і цілитель при розплутуванні ниток тривог, суперечностей, помилок, накопичених протягом року. Моліться, очищайте серце від пристрастей, спокутуючи провину перед кривдниками. І просіть Всевишнього, щоб він наповнив вашу душу добром і любов'ю.

Але при нагоді, якщо обставини вимагають, не відставайте, підключайте бойової ентузіазм і дійте.

На службі доведеться ганятися за вчорашнім днем, розгрібати старі робочі завали, надолужуючи згаяний час і можливості.

У відносинах з друзями демонструйте чуттєвий альтруїзм і жертовність. Тут ще йде відпрацювання кармічних боргів.

БЛИЗНЮКИ. Арена успішної самореалізації – соціум, дружня сфера. У колективі ви – неформальний лідер, здатний мудро використовувати груповий ресурс для задоволення власних інтересів. Активізуйте старі і зав'язуйте нові дружні зв'язки, поповнюйте братські ряди особами, які дихають з вами одними інтересами.

У професійній сфері витає дух минулого (щось тут не закінчено), творіть! Якщо справа подобається – це прекрасно! Працюйте не заради престижного статусу, а намагайтеся отримати максимальне особисте задоволення від заняття, хобі.

На сердечному небосхилі сяє сонце любові, вас щиро люблять, відповідайте супутникам взаємністю і разом піклуйтеся про родинне гніздо.

Випробування на зрілість в союзі тривають (до кінця року), але тут лукавий будує підступи, тому будьте напоготові!

РАКИ. Про спокій забудьте, життя прекрасне в своїй непередбачуваності! Навколо вирують спонтанні вітри, спрямовуючи ваші задуми в прогресивному напрямку. Майбутнє закликає позбутися консервативних установок, стереотипів мислення. "Рвіть підмітки на ходу", мобільно і винахідливо виконуйте накази керівництва.

Хочете утриматися на бізнес-плаву – задкувати назад, тупцювати на місці не можна. Крокуйте в ногу з прогресом, освоюючи інноваційні технології, ламайте все, що себе віджило, морально вичерпало! Якщо важко, спирайтеся на старих друзів, приятелів, знайомих.

При виконанні службових завдань дивіться в обидва, ризикуєте допустити непоправні ляпсуси через підступи нечистого. Від вас вимагається не кількість, а блискуча якість в будь-якій справі.

Біля сімейного вогнища відпочивайте, розслабляйтеся, тут панує задушевна благодатна атмосфера.

ЛЕВИ. Рекламуйте себе, боріться за реноме наставника, завойовуйте симпатії публіки. Персональна філософія буття в зв'язку з духовним прогресом різко змінюється, позбавляйтеся від баласту старих переконань, прощайтеся з особами, які вже не вписуються в "нормативи" ваших інтересів – порожня вакансія швидко заповниться!

Обстановка в службовому офісі розжарена до межі, але саме тут в інноваційних пертурбаціях кується ваше майбутнє. Не нашкодьте йому консерватизмом! І обов'язково почистіть Авгієві стайні. Це запорука авторитету у начальства і матеріального зростання.

Міняти місце роботи поки не можна.

Якщо хтось не повертає борги (моральні, матеріальні), забудьте про них. Це ваш кармічний кредитор. Покладайтеся на себе, професіоналам злидні не загрожують.

ДІВИ. Тримайте чарівних благовірних на прив'язі, інакше їх вкрадуть суперники. Вас зцементують загальні бажання, інтереси і сексуальна гармонія. Спробуйте внести перчинку різноманітності в інтимне життя.

На діловому фронті не пропустіть вдалий шанс, закладається база співпраці і розквіту спільного бізнесу на майбутній рік. Розкошелити партнерів, знайти інвесторів не так просто, потрібен унікальний оригінальний підхід. Втім, ви його знайдете, вперед! Тільки не перегніть палицю (в пориві егоїзму). Ходячи по лезу ножа, можете як розбагатіти, так і збанкрутувати.

І майте на увазі: вектор доленосних ситуацій проходить через територію робочого офісу. Тут вирішуються "оброслі мохами" старі проблеми.

ТЕРЕЗИ. Хочете миру – готуйтеся до війни. І бійтеся перетворитися в догматичного консерватора, чим спровокуєте конкурентну боротьбу, що негативно позначиться на кар'єрі, особистій репутації, домашніх справах.

Зараз життя – це бойовий ринг, де вас можуть відправити в нокаут, але все ж є шанс на "нічию", якщо підключити дипломатичну майстерність, не дозволяти себе експлуатувати. Втім, взяті зобов'язання – це невідпрацьована трудова карма. Доля "нагинає", щоб вилучити борг.

Щоб крокувати в ногу з компаньйонами, пристосовуйтеся до їх непередбачуваних фокусів і вчасно парируйте у відповідь.

Вони верховодять, транслюють накази майбутнього (до яких ви не дозріли), тому грайте за їхніми правилами, але все картки не розкривайте. Козирі викидайте тоді, коли треба отримати вигоду.

СКОРПІОНИ. Ви на піку професійної майстерності, полум'яні трудяги, відмінні раціоналізатори, винахідники. І головне, затребувані в соціумі (якщо ні – погано, відхилилися від правильного шляху). Приклад для рутинерів-колег, які не бажають марширувати в ногу з прогресом.

Втім, мікроклімат в колективі напружений, не вступайте в дискусії з колегами, працюйте, заробляйте гроші, збагачуйтесь духовно. Паралельно дбайте про здоров'я. Перевтомлюватися протипоказано. Справі час, а потісі годину.

Якщо з кимось в "контрах", шукайте компроміс, завдання долі – перетворити суперників в друзів, практичних союзників. Все по-хазяйськи і з користю! Тільки спільні зусилля принесуть плоди.

Гроші не транжирте, звіряйте годинник бажань, потребу щось придбати може вселяти лукавий.

Дітей та коханих шкодуйте, у них ще триває кармічна смуга.

СТРІЛЬЦІ. На серці весна любові. Якщо ви самотні, виходьте на романтичне полювання і запускайте амурні стріли, вони потраплять в намічену ціль. Творіть, зако^-^теся, веселіться, в мистецтві зваблювання протилежної статі вам рівних не буде. Головне – ощасливити і надихнути оточуючих, поруч з вами у людей повинні виростати крила.

Подружнім парам слід розважатися разом, ваші почуття переживають бурхливий розквіт, закладаючи міцний фундамент для подальшого спільного буття.

Основне завдання: віддавайте якомога більше в навколишній простір енергії любові, яка повернеться сторицею.

Тримайте руку на кар'єрному (бізнесовому) пульті, занурюватися з головою в сімейні справи (звільнятися) не можна.

Під рідним дахом дежавю, живіть в мирі та злагоді з домочадцями – до 10 травня тут йде відпрацювання (півтора року) минулих помилок.

КОЗЕРОГИ. Направте стратегічні, матеріальні та енергетичні ресурси на вирішення сімейних проблем, де витає дух модернізацій. Ви – капітан на сімейному судні, оригінальний працьовитий господар, турботливий батько, надійний люблячий партнер. До дітей, улюблених поставтеся з максимальною увагою. Їм відведена доленосна роль. Старі кар'єрні плани реалізуються успішно, все, що намітили, йде хоча і з пробуксовками, але продуктивно, завдяки давнім покровителям сильних світу цього. Головне – всюди встигати, як вдома, так і на роботі і своєчасно, в залежності від обставин, змінювати тактику дій.

Якщо мучать болячки, перевіряйте ще поставлені діагнози, тут винуватцем дезінформації може стати нечистий. Ввести вас в оману і настрашити – ось його мета.

ВОДОЛІЇ. Вам спілкування з людьми, короткі поїздки, дружні посиденьки, світські тусовки, свіжі враження потрібні, як повітря, для підняття тонусу, обміну діловим досвідом, професійними знаннями. Погоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їхнім побажанням.

У сімейних пенатах розгортаються доленосні події, де в разі розбіжностей вам слід поступитися і піти назустріч вимогам рідних. Тоді і власні інтереси не постраждають. Не будьте егоїстами!

Сидіти квочкою на місці не можна. Рух це життя. Поїздка в святе місце (перш ви там були), подалі від будинку позитивно відіб'ється на духовний розвиток. В крайньому випадку, можна поностальгувати подумки.

Якщо чогось дуже хочеться, шалені жагучі бажання розбиваються об каміння перешкод, смиренно терпіть, це кармічна плата за минулі помилки.

РИБИ. Намагайтеся менше себе позиціонувати на публіці, займайтеся внутрішнім розвитком. Якщо зайняті пошуками прибуткової роботи, успіх вам супроводжує. Куйте залізо поки гаряче, приймайте оригінальні пропозиції (заробити можна нетрадиційним способом). Майбутнє кар'єри (бізнесу) примарне, тут правлять балом демонічні сили, тому якщо у вас духовна броня непробивна, все буде нормально. Головне – бути в згоді з невгамовним "хочу", дотримуватися балансу між "дай" і "на". Однак, якщо для вас скупляться, не гнобіть жадюгу, значить ви йому зобов'язані і повинні розплатитися.

Першочергове завдання – інвестувати власні ресурси в благі справи.

Це тиждень взаєморозрахунків з оточуючими, коли доля посилає "кредиторів" з минулого. Шлюбним парам для зміцнення відносин потрібно знайти спільну практичну справу – цікаву і прибуткову.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: