Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці, встигніть допомогти! Сьогодні фінал благодійної акції «Серце до Серця» (ФОТО)

Закарпатці, встигніть допомогти! Сьогодні фінал благодійної акції «Серце до Серця» (ФОТО)

Сьогодні, 9 квітня, в Україні проходить фінал традиційної щорічної акції «Серце до Серця». Як повідомляв «Закарпатський кореспондент» раніше, цьогоріч волонтери краю збирають кошти для закупівлі нового обладнання для діагностики зору до офтальмологічного відділення Обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

Фінал акції "Серце до Серця" в Ужгороді триватиме сьогодні поетапно. У 9:00 розпочалася реєстрація волонтерів. Організатори просять усіх охочих долучитися до збору коштів та прийти за адресою: вул. Духновича 7 (кафе "Pierogarnia"). Там реєструватимуть та видаватимуть футболки благодійного фонду, скриньки, ідентифікатори та наліпки-сердечка. Із собою потрібно мати посвідчення особи та фото 3х4.

Закарпатці, встигніть допомогти! Сьогодні фінал благодійної акції «Серце до Серця» (ФОТО)Як нам розповіла заступник обласного представника «Серце до Серця» Андріана Полюжин, «акція продовжиться. Хоча сьогодні в містах України офіційний фінал, проте долучитися до збору коштів можна буде ще протягом наступних двох тижнів. Це зумовлено канікулами у школах, вихідними. Тому під час масових заходів волонтери зі скриньками і пізніше пропонуватимуть небайдужим долучитися».

Повідомити ужгородцям про фінал всеукраїнської акції допоможе і традиційний забіг, який стартує о 12:30 від площі Кирила і Мефодія («Україна») і проходитиме до Театральної через проспект Свободи.

Реєстрація тільки розпочалася, однак організатори сподіваються залучити сьогодні близько сотні волонтерів, які в масових місцях зі скриньками пропонуватимуть жителям та гостям Ужгорода також допомогти дітям із поганим зором.

Крім того, о 15:00 на площі Театрральній протягом двох годин аніматори розважатимуть цікавою програмою, роздаватимуть повітряні кульки та сердечка на згадку про фінал акції.

Організатори та волонтери переконані: робити добрі справи легко!

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: