Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ціле покоління не матиме пенсій – голова Пенсійного фонду

Перехід на накопичувальну пенсійну систему призведе до невиплати пенсій цілому поколінню. Про це сказав голова Пенсійного фонду Олексій Зарудний.

Ціле покоління не матиме пенсій – голова Пенсійного фонду


“Проти переходу лише на накопичення. Я не прихильник того, щоб наше молоде покоління залишити без пенсій. І я не згоден із думкою, що нам не буде з чого ті пенсії виплачувати. Хоч би як критикували сьогоднішню пенсійну солідарну систему за низькі розміри пенсій, вона працює.
Поточні виплати забезпечують. Сподіваюсь, приймуть законодавчі зміни, і солідарна система надалі працюватиме”, – говорить Олексій Зарудний.

У Пенсійному фонді визначили, що традиційна пенсійна система може працювати. Інше питання – якими саме будуть розміри пенсій, зазначив Зарудний.

“Сьогодні у нас уже працюють недержавні пенсійні фонди. Можна укласти договір, відкрити рахунок і накопичувати там гроші. Весь наш вибір: солідарна гарантія і накопичення. Ну і, сподіваюсь, обов’язкове накопичення все-таки введуть” – додав Зарудний.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: