Вхiд на сайт
Авторизацiя

Автомобільний секонд-хенд подешевшає ще наполовину

Ціни на старі автомобілі можуть впасти на 20-50%. Здешевлення вживаних машин починається вже сьогодні, і триватиме до 2021-го року. Такі прогнози оприлюднив найбільший американський банківський холдинг Morgan Stanley.

Автомобільний секонд-хенд подешевшає ще наполовину


Експерти вважають, що доступна оренда машин та всілякі служби таксі (Uber тощо), а також короткострокова оренда автомобіля роблять купівлю особистого транспорту не завжди виправданою і вигідною.

Тому зростає кількість тих, хто відмовляється від придбання автомобіля на користь ситуативного використання «чужих» машин та звільнення себе від обслуговування персонального авто.

Також зниження вартості “вторинки” пояснюється зростанням ринку оренди автомобілів, які після служби в прокаті потрапляють на ринок з дуже «солодкими» цінами.

Найменш імовірний сценарій, на думку аналітиків, — збереження нинішньої цінової політики на вторинному ринку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: