Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу закарпатські полісмени спіймали 5 п'яних водіїв

У Перечині, Мукачівському та Тячівському районах працівники поліції склали 5 адміністративних протоколів за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння
За добу закарпатські полісмени спіймали 5 п'яних водіїв

Вчора, 7 квітня, у селі Кленовець, що на Мукачівщині працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили водія автомобіля «Opel Astra». Причиною зупинки було те, що мукачівець їхав, не пристебнувши ремінь безпеки. Окрім того, за результатами освідчення водія, рівень алкоголю в крові склав 1,6 проміле.

За вимкнений сигнал повороту мукачівські правоохоронці зупинили водія «Mersedes Sprinter» у селі Великі Лучки. Під час спілкування з поліцейськими чоловік поводився агресивно, до того ж правоохоронці помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння (експертиза показала наявність алкоголю в крові – 2, 95 проміле). У результаті, працівники поліції склали на водія адмінпротоколи за ч.1 ст.130, ч.2 ст.122 та ст.185 КУпАП.

Два випадки керування транспортом у нетверезому стані зафіксували перечинські правоохоронці. Один із водіїв – власник автомобіля «Ford», був зупинений за перевищення допустимої швидкості. За результатами експертизи виявилося, що чоловік керував автомобілем у нетверезому стані. Іншого нетверезого водія – власника «Hyundai», поліцейські затримали в селі Порошково Перечинського району: порушуючи правила дорожнього руху, чоловік створював на дорозі аварійну ситуацію.

Ще один адміністративний протокол за ч.1 ст.130 склали тячівські правоохоронці, зупинивши в селі Тересва водія «Волги». При перевірці документів виявилося, що чоловік не мав при собі посвідчення водія.

Всі складені адмінматеріали будуть направлені до суду доя прийняття остаточного рішення щодо правопорушників.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: