Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вражаюча краса: захоплюючий відеокліп занурює глядача у неймовірні краєвиди Міжгірщини

Вражаюча краса: захоплюючий відеокліп занурює глядача у неймовірні краєвиди Міжгірщини


Інколи, переглядаючи захоплююче відео, настільки занурюєшся у його суть, що здається потрапляєш у вир подій і відчуваєш емоції його героїв. Саме такі відчуття переживаєш переглядаючи нову роботу відомого закарпатського відеографа Юрія Резвого.

Вражаюча краса: захоплюючий відеокліп занурює глядача у неймовірні краєвиди МіжгірщиниЦього разу в об'єктив майстра потрапили весняні гірські вершини чарівної Міжгірщини. У ексклюзивному коментарі автор розповів Закарпатському кореспонденту подробиці зйомки:

" Доки тут, внизу розквітає сакура, зеленіють дерева та трава, а дні стають все тепліше, там, високо, в горах все ще лежить сніг. У перші дні квітня видалася чудова погода щоб в останній раз цієї весни побачити і пройтися по засніженим вершинам гір. Цього разу я з друзями підкорював гору "Стримба" (1719м) в Міжгірському районі, недалеко від Колочава.

Вражаюча краса: захоплюючий відеокліп занурює глядача у неймовірні краєвиди МіжгірщиниТам, на верху, все ще лежить сніг, місцями до одного метра глибиною. У цей час особливо небезпечно ходити по засніженим вершинам, тому що сніг мокрий і важкий і не скрізь розтанули снігові наддуву (карнизи), але в той же час там настільки гарно, і на подив тепло, ба навіть - спекотно. Всю красу весняних гірських вершин, дух пригод я постарався передати в коротенькому "хіпстерскому" відео"

Тож усім бажаєм приємного перегляду.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: