Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці повернули вкрадені речі власнику

У Міжгір’ї поліцейські затримали чоловіка, який викрав з гаражного приміщення три шліфувальні машинки та три акумулятори. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Закарпатські правоохоронці повернули вкрадені речі власнику


Нещодавно по допомогу правоохоронців звернувся 65-річний мешканець Міжгір’я. Чоловік розповів, що з гаражного приміщення поблизу його будинку невідомі викрали три акумулятори та три шліфувальні машинки марки «Bosh» та «Makita». Суму завданого збитку потерпілий оцінив у 4 500 гривень.

В ході розшукових заходів працівники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Міжгірські правоохоронці повернули місцевому мешканцю викрадені в нього електроінструменти.

Вчора, 6 квітня, слідчими Міжгірського відділення поліції чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні злочину за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 6 років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: