Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на Закарпатті: на вихідних потеплішає, вночі можливі заморозки

Синоптики повідомили, якими будуть погодні умови на території області сьогодні, 7 квітня та у вихідні дні.

Погода на Закарпатті: на вихідних потеплішає, вночі можливі заморозки


За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 7 квітня очікується: хмарно з проясненнями, часом слабкі опади: дощ, переважно у гірських районах мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці на більшій частині території на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°, у горах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-3°, вдень 7-12° тепла, у горах вночі 0-5° морозу, вдень на високогір'ї 3° морозу - 2° тепла.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, часом слабкі опади. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 10-12° тепла.

У суботу, 8 квітня: хмарно з проясненнями, часом слабкі опади. Вночі та вранці переважно в гірських районах на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°. Вітер північно-західний 7-12, вранці та вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 9-14° тепла, у горах місцями вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

У неділю, 9 квітня: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, на високогір'ї 0-3° морозу, вдень 10-15°, у горах місцями 2-7° тепла.

Штормове попередження

Уночі та вранці 7 квітня на більшій частині території області, 8 квітня переважно в гірських районах, заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0-5°, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: