Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гройсман назвав 5 ключових реформ, які уряд втілить цього року

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про наміри Кабміну втілити в життя цього року 5 ключових для України реформ. Про це глава уряду заявив на зустрічі з головами міст.

Гройсман назвав 5 ключових реформ, які уряд втілить цього року


Гройсман запевнив, що після впровадження всіх реформ економічне зростання стане очевидним.

Перш за все, за словами прем’єра, у планах уряду – провести пенсійну реформу: "Уряд розуміє, як її зробити і уряд готовий презентувати її найближчим часом".

"Друга позиція – це масштабний, відкритий продаж державної власності, яка не носить стратегічного характеру. Треба подолати корупцію в управлінні державними компаніями, треба їх продати на ринок. Це означатиме тільки одне: там будуть інвестиції, робочі місця, новітні технології",– переконаний Гройсман.

"В Україні треба сформувати справжній фермерський клас. Ми пропонуємо модель обігу земель в інтересах українського фермерства і громадян. Ми теж готові будемо це презентувати", – додав прем’єр.

"Четверта позиція – це система охорони здоров’я, яка має змінитись. І п’ята позиція – це реформа освіти", – підсумував глава уряду.

Він зазначив, що по цих позиціях Кабмін має достатні та якісні напрацювання.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: