Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на п'ятницю: в Україні прогнозують дощ, в Карпатах - сніг

7 квітня в Києві хмарно з проясненнями, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +10...+12 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

Погода на п'ятницю: в Україні прогнозують дощ, в Карпатах - сніг


На заході України хмарно з проясненнями, дощ, у Чернівецькій області місцями сильний, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, у Закарпатті на ґрунті місцями заморозки 0...-3 градуси, вдень +6...+13 градусів.

У Карпатах вночі сніг, вдень мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень -2...+3 градуси. У Моршині дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +9...+11 градусів. У Трускавці дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +9...+11 градусів. У Сваляві дощ, температура вночі +1...+3 градуси, на ґрунті місцями заморозки 0...-3 градуси, удень +8...+10 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, удень +8...+13 градусів, у Чернігівській і Сумській областях +14...+18 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, дощ, тільки вночі в Полтавській і Дніпропетровській областях без опадів, вдень місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, вдень +12...+19 градусів, у Вінницькій області +7...+12 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, вдень +13...+19 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, дощ, лише вночі у Херсонській і Запорізькій областях без опадів, вдень місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+8 градусів, вдень +12...+17 градусів, в Одеській і Миколаївській областях +8...+14 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +4...+9 градусів, вдень +12...+17 градусів.

У Ялті вночі без опадів, вдень дощ. Температура вночі +6...+8 градусів, вдень +12...+14 градусів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: