Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві вкрали 50 метрів телефонного кабелю

Поліція Мукачева затримала чоловіка, який викрав 50 метрів телефонного кабелю та продав його за майже 3 тисячі гривень. Розслідування у цій справі триває

В Мукачеві вкрали 50 метрів телефонного кабелю


До поліції з заявою про крадіжку кабелю звернувся працівник мукачівського підприємства, яке надає послуги телефонного зв'язку. Чоловік повідомив, що по вул. Крилова з розподільчого колодязя невідомий викрав кабель.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Мукачева встановили, що крадіжку скоїв безробітний 35-річний місцевий мешканець. Правоохоронці з'ясували, що чоловік викопав із землі близько 50 метрів телефонного кабелю та продав його за 2900 гривень. Мукачівець пояснив свій вчинок тим, що йому потрібні були кошти, тому він і наважився на крадіжку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 КК Украіни, тобто таємне викрадення чужого майна, що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: