Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль повідомив, чому мешканці Закарпаття не платитимуть за транспортування газу

Москаль повідомив, чому мешканці Закарпаття не платитимуть за транспортування газу


Про це голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповідає на офіційному сайті:

– Станом на 4 квітня 2017 року борги мешканців Закарпаття за спожитий газ досягли астрономічної суми в1 мільярд 380 мільйонів гривень, – повідомляє Геннадій Москаль. – Із них 612 мільйонів гривень боргує населення, а решту – пільги та субсидії, які хоч і нараховані, але державою не проплачені. Вказана сума свідчить, що грошей немає ні в людей, ні в держави. Тому розподіл тарифів на газ та його транспортування, який призведе до загального подорожчання плати, призведе тільки до збільшення заборгованості.

Обласна державна адміністрація наполягає, що скандальне рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), має біти не тільки призупинене, а повністю скасоване й переглянуте.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: