Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті з військового полігону вкрали алюмінієві піднімачі мішені

Як виявилось, пристрої серед ночі вкрав молодий мукачівець. Та продати не встиг - правоохоронці вирахували зловмисника.

На Закарпатті з військового полігону вкрали алюмінієві піднімачі мішені


До чергової частини Мукачівського районного відділення поліції надійшла заява про крадіжку чотирьох алюмінієвих пристроїв, які піднімають мішень, з військового полігону, що у селі Верхній Коропець.

Працівники сектору кримінальної поліції Мукачівського району встановили, що крадіжку скоїв 24-річний мукачівець. Як з'ясували правоохоронці чоловік серед ночі заліз до опорного пункту військового полігону, звідки скоїв крадіжку. Дані пристрої він хотів продати, проте не встиг, так як був затриманий поліцейськими.

Речові докази вилучено. За фактом крадіжки слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 КК України. Наразі вирішується питання про оголошення особі про підозру у скоєнні данного кримінального правопорушення та обрання відносно нього міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: