Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть сьогодні, 4 квітня, ужгородські комунальники

За інформацією міської ради сьогодні в Ужгороді встановлюють нові світильники, прочищують зливоприймачі та вивозять сміття і гілки.

Що і де робитимуть сьогодні, 4 квітня, ужгородські комунальники


Нову лінію вуличного освітлення і нові світильники працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні продовжують встановлювати на вулицях Канальній, Насипній, Столєтова в Ужгороді.

До кінця дня планують також розпочати перевірку та за потреби налагодження освітлення місць біля храмів усіх конфесій, де проводитиметься освячення пасхальних кошиків.

Комунальне підприємство КШЕП проводить прочищення зливоприймачів на Підгірній.

А «УжАгромікс» вивозить сміття, гілки, нанесені водою вздовж річки з боку Київської, Слов’янської набережних. Також прополюють квіти, восени висаджені по місту, розпушують землю під ними, поливають висаджені раніше квіти і дерева.

Підприємство «АВЕ-Ужгород» вивозить непотріб зі стихійних смітників на вулицях Сріблястій, Докучаєва, від будинків №25 на Митній, №11,28 на Минайській.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: