Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна планує відмовитися від російських ліків

Міністерство здоров’я України пропонує Кабінету міністрів відмовитися від лікарських засобів російського виробництва. Про це в Facebook написала в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Україна планує відмовитися від російських ліків


"Ми надіслали до Кабінету Міністрів України листа із пропозицією зупинити поставки російських ліків на український ринок. МОЗ заохочує українських та іноземних виробників виводити на ринок якісні замінники для препаратів російського виробництва", – мовиться у повідомленні.

"Подвійних стандартів бути не повинно: країна, що розв’язала війну проти українського народу, не має права заробляти на нашому лікуванні",– наголосила Супрун.

За її словами, відмова від російських медикаментів повинна стати санкціями зі сторони МОЗ проти країни-агресора.

Супрун також закликала писати в коментарях до її посту назви російських ліків, які не мають українських чи іноземних аналогів на нашому ринку.

Не можна одночасно вбивати українців і “дбати” про їхнє здоров’я.

Команда МОЗ ініціює відмову від лікарських засобів р...

Опубликовано Уляна Супрун 4 апреля 2017 г.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: